27% спад на жертвите имаме, уточни той и упрекна медиите, че

...
27% спад на жертвите имаме, уточни той и упрекна медиите, че
Коментари Харесай

Богдан Милчев: МВР действа като търговска фирма

" 27% спад на жертвите имаме ", посочи той и укори медиите, че не оповестяват тази информация.

Спадът е по-голям от този през 2020 година, когато имаше пандемия и придвижването беше със 70 на 100 по-слабо. Има причини, с цел да намалеят толкоз внезапно жертвите за толкоз къс интервал, уточни Милчев.

 

Сериозният проблем е извънредно нестабилната ни транспортна система, която прави внезапни спадове и непрекъснато се връщаме в изходна позиция, разяснява Богдан Милчев в предаването " Преди всички ". Според него данните за по-малкото починали приказват точно за неустойчивост, " тъй като може би до края на годината още веднъж ще се върнем в изходна позиция ".

Управляващите транспортната система отсъстват от този диалог, посочи той.

 

" Хората постоянно позволяват неточности. Идеята е да управляваме риска от тези неточности по този начин, че да не загиваме. Въпросът е как да приоритизираме риска – да установим главните аргументи. "

 

Купуването на мобилни камери е неверен метод. Имаме потребност от стационарни камери на рисковите места, които да карат водачите да понижават, с цел да не изхвърчат от завоя, счита някогашният началник на КАТ.

По думите му, целта на тези камери не е да носят пари, а да успокоят придвижването.

 

" Министерство на вътрешните работи работи като комерсиална компания, която купува повече камери, с цел да докарва повече пари във фиска. "

Проблемът с зрелостниците се преекспонира, сподели още Милчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР